返回顶部

[佛山楼凤] 食00后囡囡,细细粒颜值唔错,食得落

叒渁李皛皛f 显示全部楼层 发表于 2022-4-26 17:26:31 |阅读模式 打印 上一主题 下一主题
地点: 佛山南海区
项目: 鸳鸯浴,69式,口活,爱爱,丝袜
价格: 1100加上门车费100
联系方式: 请登陆/注册
寻欢细节: -

注册登陆后内容更精彩

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
样好看,脸小,身材娇小  b/ x- U& C( f1 X! c2 T
前两日一时兴起,又稳左中介约左条囡,下定拣图睇岩呢个!# k/ V/ {, l7 _: A% A5 n5 u
呢次条囡唔话服务啦,起码样ok,面细细,个样真系得意,耐看类型,身材娇小,声音好听。
3 ?+ W0 q# k0 s* L7 C缺点就系身高比较矮,一米五几,波小B,胸形五系几号睇,唔够坚挺,开始有下垂迹象,希望以后识得保养啦。
: ^9 }! I1 \$ W, {; Q. O) X价格1100另加100车费报销,小贵,不过依噶中介市场中算系最便啦。由于经常有需求,所以五会稳太贵D囡,两千左右D真系食唔起0 U3 z6 P6 z/ w4 B4 ]- U2 L8 N) f
细细粒条囡抱住做舒服,配合度高,享受做爱,鲍鱼都唔错,本身想拍低D裸图,可惜呢条囡唔肯制,比较抗拒) r( [; r9 B# N9 j9 K* }7 S6 X! R& Z/ U
条囡话因为屋企人需要睇病,差百几万先落海做呢行,无论真假希望可以早日赚够钱啦,有机会可以再食。
; A+ Q/ C$ D( o3 ?: F1 S 1.jpg / y! q1 C) j, d0 c8 n) `